subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan – Crvena Zvezda: skokovi, poeni i dueli igrača

Večeras u 21h je na programu prvi ovosezonski košarkaški večiti derbi. Posle 7 odigranih kola Partizan ima skor 4-3 (od kada je Filipovski na klupi ima skor 2-0), dok je Crvena Zvezda lider sa skorom 7-0.


R. Tomas (Partizan) je u dva poslednja meča u Aba ligi imao 8 i 9, a u dva prošlonedeljna meča u Evrokupu 5 i 2, uz veliku minutažu daleko je bliži overu na margini od 5.5, što donosi kvotu od 1,65.


E. Terry (Crvena Zvezda) je u dva prošlonedeljna meča u Evroligi imao po 7 skokova. Zanimljivo je da ima više skokova nego poena, pošto mu je i glavni zadatak da obezbedi sigurnost u skoku crveno – belih. Očekivano je da bude iznad margine od 4.5 što donosi kvotu od 1,60.


N. Dangubić (Partizan) je na dva poslednja meča u Aba ligi postigao 13 i 15 poena, a u dva prošlonedeljna u Evrokupu 8 i 10. Biće najmotivisaniji i uz dobru formu, može biti uzdanica crno – belih u derbiju u kojima se unapred ne zna pitanje pobednika. Na margini je 8,5, a kvota na over je 1,85.


J. Loyd (Crvena Zvezda) je udarna igla crveno – belih ove sezone. Ima veliku minutažu i veliku slobodu u igri, odličan je i u prodoru i u šutu. Očekivano je da vodi Zvezdu do pobede i da na tom putu bude iznad margine od 16,5 sa kvotom 1.75.


Na vama je da izaberete adekvatan tip od datih predloga, a svi se nadamo sjajnom meču večitih rivala. 

Igre, margine i kvota su preuzeta iz sportske kladionice MaxBet

U ponudi je i igra dueli igrača, a predlog za ovu igru je: Loyd+Dangubić+Zagorac +34.5 @1.85. 

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje