petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan pronašao zamenu za Tavambu, cena oko 350 hiljade evra!

Fudbalski klub Partizan još uvek nije završio obaveze u ovoj sezoni, a uprava kluba već nastoji da obezbedi adekvatna pojačanja kako bi se sledeće sezone titula vratila na crno-beli deo Topčiderskog brda. Kako navodi više medija, menadžer napadača Spartaka iz Subotice, Nemanje Nikolića, potvrdio je da su pregovori između dva kluba završeni uspešno na obostrano zadovoljstvo, a da se igrač lako dogovorio sa Partizanom. Kako navode isti mediji, vrednost transfera je 350.000 evra, dok će igrač potpisati ugovor do 2021.godine.

Nemanja Nikolić ima 25 godina i igra na poziciji klasičnog napadača. Počeo je da se bavi fudbalom u školi fudbala „Bubamara“, a zatim prelazi u Slogu iz Kraljeva. U seniorskoj konkurenciji je branio boje Metalca Trgovačkog, Grblja, ruskog Rostova, kazahstanskog Aktobea i Spartaka.

U redovima Spartaka je igrao od januara 2017. a igrački je eksplodirao u tekućoj sezoni, u kojoj je na 32 meča postigao 13 golova i upisao tri asistencije. Uvršten je i u idealni tim Superlige, na kraju takmičenja.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje