petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Partizan ubedljiv protiv Dorćola, poznato finale Super Lige Srbije

Ubedljivom pobedom protiv Dorćol Tigrova 68:6 (36:0) na stadinu FK Heroj Polet Jajinci, ragbisti Partizana potvrdili su novo finale Super Lige Srbije sa večitim rivalom – Crvenom zvezdom. Crno-beli su i pre nastavka klupskih takmičenja posle reprezentativne pauze bili sigurni učesnici plej-ofa, ali su ovim trijumfom potrvdili plasman crveno-belima.

Da su kojim slučajem iznenadili Partizan, Dorćolci bi imali šansu da u narednom kolu protiv Zvezde igraju za produžetak sezone, međutim sada je i teoretska šansa za doigravanjem izgubljena. Ono što nije još potvrđeno je prednost domaćeg terena, crno-belima je potrebna pobeda protiv niškog Radničkog narednog vikenda da bi potvrdili da se finale igra na stadionu FK Heroj Polet u Jajincima.

S obzirom da su Nišlije ozbiljno uzdrmane lošim zdravstvenim biltenom ekipe zbog čega su i predali meč proteklog vikenda upravo protiv Zvezde, očekivanja su da bitnijih promena neće biti posle utakmica poslednjeg kola. Crveno-beli će šansu tražiti ukoliko ostvare ubedljiv trijumf protiv Dorćola, a uz ipak teško ostvariv kiks Partizana. Finale plej-ofa zakazano je za nedelju 31. oktobra.

Miloš Šakan
Press officer Ragbi 13 Federacija Srbije

T +381 64 39 777 63
E [email protected], [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje