petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Paula Badosa – Viktorija Azarenka – Najava finala Indijan Velsa uz predlog za klađenje

Došli smo i do samog kraja turnira u Indijan Velsu. Prema komentarima može se reći da je ovogodišnji Indijan Vels bio katastrofalan za klađenje, pa tako imamo neočekivana finala u obe singl konkurencije.

U ženskom finalu snage će odmeriti Španjolka Paula Badosa i Beloruskinja Viktorija Azarenka. Prema kladionicama, favorit za osvajanje titule je Azarenka. Njena pobeda se plaća kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Suludo je bilo šta analizirati u modernom ženskom tenisu. Zaista, WTA tur je postao jedna sprdnja i bilo koja teniserka koja je u kakvom takvom ritmu može da napravi rezultat. Tako smo eto dobili jednu Emu Radukanu za šampionku US Opena koja je ispala u prvom kolu ovde u Indijan Velsu. Apsolutno bizarno i zato smatramo da ne treba preterano analizirati prethodne mečeve obe teniserke.

Jasno je da su u dobrom ritmu čim su došle do finala. Finale kao finale donosi posebnu dozu pritiska, i tu bi mogla da se bolje snađe Azarenka koja je ipak grend slem šampionka. No, to ne mora ništa da znači, jer je Azarenka daleko od najboljih dana.

Mi smatramo da treba odigrati over gemove, jer je sigurno da će obe dati 100% svojih mogućnosti, a u takvim okolnostima sasvim je realno da vidimo više id 21,5 gemova.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje