petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Pauza najviše prija Manchester Unitedu, Norvežanin se smeši

Mančester junajted igra košmarnu sezonu. Na Old Traford se vratio Kristijano Ronaldo, ali igra “crvenih đavola” je daleko od očekivanja. Navijače posebno bole porazi kod kuće od Liverpula (5:0) i Mančester sitija (2:0).

Zbog toga se gotovo svakodnevno priča o smeni trenera Olea Gunara Solskjera. Norvežanin je na klupu seo u decembruu 2018. umesto Žozea Murinja. Za to vreme klub nije osvojio nijedan pehar.

Sve je kulminiralo ove sezone koju su obeležili veoma loši rezultati u Premijer ligi. Klub je trenutno na šestom mestu sa 17 bodova, 19 manje od vodećeg Čelsija. Jedina svetla tačka je prvo mesto na tabeli F Grupe Lige šampiona, ali i tu ima još dosta posla.

Norvežanin je nekoliko puta bio pred smenom i uvek se nekim čudom izvlačio. Posle poraza od gradskog rivala spakovao je svoje stvari i odlučio da ode – na odmor.

Dvonedeljnu reprezentativnu pauzu je Solskjer odlučio da iskoristi da se odmori. Engleski novinari su ga uslikali na aerodromu kako nasmejan ide da napuni baterije. Ko zna, možda mu je odmor najpotrebniji pred nastavak sezone, a možda je kupio kartu u jednom pravcu.


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje