subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pekersi u problemu, Adams i Lazard na kovid listi

Grin Bej Pekersi (6:1) u noći između četvrtka i petka idu na noge Arizona Kardinalsima (7:0). Po svemu prikazanom do sada, ovo bi trebao da bude veliki derbi, ali Grin Bej u ovaj meč ulazi sa velikim problemima.

Naime, najbolji hvatač tima Devonte Adams stavljen je na kovid listu. Prema američkim medijima Devonte Adam je vakcinisan i postoji određena šansa da zaigra ukoliko da dva negativna testa i ukoliko bude bio asimptomatičan u naredna 48 sata.

Adams je najbolji hvatač tima i omiljena meta Arona Rodžersa. U dosadašnjem delu sezone uhvatio je 52 lopte za 744 jarda i tri postignuta tačdauna.

No, Adams nije jedini koji ima problem sa koronavirusom. Drugi najboljih hvatač tima Alen Lazard je takođe stavljen na kovid listu. Za razliku od Adamsa, on nije vakcinisan što znači da mora u izolaciju, i on sigurno neće igrati protiv Kardinalsa.

Ukoliko Adams ne bude igrao ti će biti veliki udarac za Pekerse. U tom slučaju, Aron Rodžes će se osloniti pre svega na trkača Arona Džonsa koji odlično hvata loptu, a pored njega od hvatačkih tu će biti još Rendal Kob i tajt end Robert Tonjan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje