subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova u očajnoj formi i bez puno važnih igrača!

Jedan od timova igraće bez puno važnih igrača, kao što su prvi golman, dvojica važnih defanzivaca, nam ni najboljeg asistetenta kao i dvojice napadača od kojih je jedan drugi strelac tima, a uz to forma tima je na jako slabom nivou, a igraju protiv favorizovanog rivala, meč možete odigrati do večernjih sati u petak!

Radi se o meču 21.kola Danske Superlige, a od 19 časova, sastaju se Esbjerg fB i FC Kopenhagen.
Ekipa Esbjerga nalazi se na predposlednjem 13. mestu lige sa 3 pobede, 4 remija i 13 poraza uz gol razliku 17:35. Na svom terenu imaju učinak od 2 pobede, 3 remija i 5 poraza i gol razliku 11:15.
Ovaj prvi meč posle zimske pauze dolazi im posle katastrofalno odrađenih priprema gde su na pet odigranih mečeva zabeležili 4 poraza i 1 remi.
Porazi od Koldinga 4:3, Midtjyllanda 4:1, Orenburga 1:0 i Slovačkog 2:0 i remi a Fredericiom 2:2.
Što se tiče promena u timu došlo je nekoliko pojačanja poput golmana Manonea iz Redinga, Kurzawe iz Amijena, Brorsona iz Malmea i napadača Ercega iz Brondbija, ali se čini bar po pripremam da pozajimce za ove igrače nisu dovoljan motiv da bi pomogli timu.
Pred ovaj meč trener domaćina ne može da računa na prvog golmana Hojbjerga (22/0/0), potom na dvojicu defanzivaca Anyembea (24/0/2) i Markusa Halstia (18/1/1), potom na još jednog manje važnog defanzivca Tranberga (4/0/0), kao i na napadače Soiri-a (24/2/1) i drugog strelca tima Adrian Petrea (19/5/0). Uz to otišao je i standardni levi bek Lauridsen (23/1/4 – prvi asistent tima)

FC Kopenhagen posle razočaravajuće sezone u Evropi, želi do titule u ligi, nalaze se na 2.mestu sa skorom 15 pobeda, 1 remi i 4 poraza i gol razlikom 37:22. Na gostovanjima imaju skor 6-0-4 i gol razliku 14:14. Proplasirani Midtjiland im beži 4 boda tako da ukoliko žele da ih stignu, ovo je meč gde moraju da dobiju.
Što se tiče promena u timu odbrana je pojačana iskusnim reprezentativcem Islanda, Ragnarom Sigurdsonom iz ruskog Rostova, dok je otišao napadač Bendtner (9/1), kao i veznjak Holse (17/0)
Za ovaj meč trener neće moći da računa na Nelssona (32/0/1 – suspenzija), kao i na napadače Fišera (30/4/9 – prvi asistent tima) i na Windta (10/6/2).

Mišljenje urednika: Domaći tim je po igrama i po trenutnom stanju u timu i dalje među najslabijim timovima lige, porazi u pripremnom periodu od drugoligaša ne daju za pravo Esbjergu da se u meču sa potencijalnim šampionom nada bilo čemu osim poraza, naš predlog je pobeda gosta po kvoti 1,70!

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje