sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Peru 1.liga (Torneo de Verano): Ajakučo – Alianca Lima

Od 21:30 na programu je meč drugog kola u kojem će Ajakučo dočekati prošlogodišnjeg šampiona Perua, ekipu Alianca Lima.

Ajakučo je tim koji je imao čudnu istoriju promenu imena koje je menjao 7 puta u periodu 1990-2000 godina. Prošlu sezonu Klausuru, završili su na 13.mestu sas skorom 3-5-7 i gol razlikom 18:26. Na domaćem terenu su imali skor 2-3-2 i gol razliku 15:12. Poslednje tri sezone je ovaj klub koji se uvek borio za mesto u sredini tabele grčevito borio za opstanak u ligi.

Tokom prelzanog roka iz tima je otišlo čak 23 igrača, a dovedeno je novih 18, neki iz mladog tima. Najvažniji igrači koji će puno faliti timu su golman i kapiten tima Villasanti, kao i Colan i Orejuela. Uz to Fudbalski savez Perua još uvek nije prihvatio da registruje njihov stadion, tako da će morati u početku prvenstva da igraju van svog stadiona. Očekuje ih žestoka borba za opstanak što pokazuje i prvi meč u sezoni i poraz od Unv.San Martina 4:0.

Alianca Lima je prošlogodišnji prvak Perua, osvojili su Klausuru sa skorom 11 pobeda, 1 remi i tri poraza uz gol razliku 23:15. Takođe su bili prvi i tokom Aperture, a tokom oba takmičenja, od 15 gosotvanja, zabeležili su skor 7-2-6.  Oni su jedan od tri najveća kluba u Peruu i ove sezone su im ambicije šampionske, igraće i južnoameričku Ligu šampiona (Kopa Libertadores). Tokom prelaznog roka zadržali su gotovo sve najbolje igrače, a pojačali su se dolaskom igrača kao što su Lamos, Costa, Velarde i Leyes. U prvom kolu su remizirali sa ekipom Komercionates Unidos 1:1.

Prošle sezone oba meča dobila je ekipa Alianza Lime, 1:2 i 4:0. Na terenu Ajakuča u poslednjih 8 mečeva, oba tima su postizala po gol.

Domaći tim će igrati van svog stadiona na stadionu Eloy Molina Robles, a rekonstruisani tim je pokazao da će trebati jako puno vremena da se kocki slože i da tim počne da igra kako treba, sa druge strane Alianca mora da se vrati na pobednički kolosek i da danas pokuša da dođe do sva tri boda.

PREDLOG za KLAĐENJE: 2 (pobeda gosta) (kvota 2,60)  PREDLOG 2: X2&2+ (kvota 1,80)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje