sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Peruničić: Cilj je plasman u narednu fazu takmičenja

Rukometnu reprezentaciju Srbije u periodu od 9. do 26. januara 2020. godine očekuju nastupi na Evropskom prvenstvu, a „Orlovi“ u prvoj fazi takmičenja igraju u grupi „A“ protiv selekcija – Belorusije, Crne Gore i Hrvatske.

Selektor nacionalnog tima – Nenad Peruničić istakao je da primarni cilj treba da bude plasman u narednu fazu takmičenja, iako su njegovi izabranici sposobni i za dosta bolji rezultat.

„Nažalost, od starta priprema nismo kompletni, ali navikli smo na to. Povrede su sastavni deo sporta, a očekujemo da nam se priključe i igrači koji nastupaju u Bundesligi. Imamo zaista sjajne uslove u Kovilovu, osoblje nam maksimalno izlazi u susret. Bitno je da smi budemo zdravi. Primarni cilj je plasman u drugu rundu, iako ovi momci mogu i više od toga. Igramo protiv dosta jakih reprezentacija. Belorusija je redovan učesnik poslednjih nekoliko prvenstava, Hrvatsku dobro poznajemo, znamo koliko mogu, dok je Crna Gora mlada ekipa u naletu. Ipak, ja imam veliko poverenje u ove momke“, kazao je Peruničić.

Fotografija preuzeta sa sajta: http://www.balkan-handball.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje