Advertisement
MaxBet

Jedan od derbija kola odigraće aktuelni šampion Filadelfija Iglsi i Hjuston Teksansi. Biće ovo duel ekipe koja se grčevito bori za plej of i ekipe koja ovaj meč može da odigra maksimalno rasterećeno. Jedno je sigurno, čeka nas velika bitka na terenu, jer i jedni i drugi imaju snažne odbrane koje vrše veliki pritisak na protivničkog kvoterbeka.

Filadelfija kao aktuelni šampion ima najteži mogući raspored. Osim što imaju veom atežak raspored oni imaju i velikih problema sa povredama. Prvo im se povredio stratni ranin bek Džej Adžaji, nakon toga su se povredili još neki bitni igrači, a kao šlag na tortu povredio se i franšizni kvoterbek Karson Venc za koga je sezona vrlo verovatno gotova. Ipak, bez obzira na to Filadelfija je pokazala da ima šampionski duh. Uprkos svim nedaćama koje su ih zadesile oni su prethodne nedelje pobedili ni manje ni više nego Los Anđeles Remse i to u gostima. Nik Fols je opet dobio “vruć krompir”, ali snašao se veoma sjajno i svoju ekipu doveo do veoma važne pobede. Bez obzira što dugo nije igrao njegova konekcija sa hvatačima je bila neverovatna i Fila je pobedila potpuno zasluženo. Sada kada su pobedili Remse ne znam ko sme da ih potceni, i realno gledano u velikom su naletu.

Što se Hjustona tiče čini se kao da polako padaju sa formom. Poraženi su od Koltsa pre dve nedelje, a pobeda nad Njujork Džetsima nije ulila mnogo poverenja. I njih su počele povrede da muče, a večeras će biti bez ranin beka Lamara Milera, a najbolji igrač Deandre Hopkins je pod znakom pitanja, ali vrlo verovatno će igrati. Ono što krasi Hjuston jeste čelična odbrana predvođena J.J Vatom i Džadevijusom Klaunijem koji vrše nenormalno veliki pritisak na protivničkog kvoterbeka. Napad nije tako ubojit kao što bi možda trebalo da bude, ali kada imate tako moćnu odbranu onda i napad može malo da kaska.

Ovde imamo situacija slična kao juče što su igrali Čardžersi i Baltimor. Hjuston je gotovo siguran što se tiče plej ofa, a Filadelfija nema pravo na poraz. Generalno gledano Hjuston je u padu forme i to je normalno, jer su bili u nizu od 9 pobeda. Imaju nekoliko povređenih i rovitih igrača koje sigurno neće rizikovati na ovom meču. Napad im nije tako dobar, a odbrana Filadelfije je ove sezone jači deo tima, i sigurno će moći da se nosi sa napadom koji predvodi Dešon Votson.

Filadelfija sa druge strane ide na sve, ili ništa. Fols je doneo ono što im je falilo, a to je raznovrsnost u igri. Sa Karsonom Vencom profitirao je samo Zak Erc, a sa Folsom na čelu u opticaju su i Alšon Džefri, Nelson Agholor i ostali igrači. Napad File je mnogo raznovrsniji i teži za branjenje.
Kao što smo rekli, Fila ide na sve, ili ništa, a nakon pobede nad Remsima mi im moramo ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Filadelfije 1,75 Maxbet

Opcija 2: Filadelfija više od 23,5 poena Maxbet

Napominjemo da je ovo samo naš predlog koji apsolutno nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.