četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Pike: Dobar rezultat, ali nema opuštanja

Barselona je stekla dobru prednost pred revanš 1/4-finala Lige Šampiona, jer su u prvoj utakmici kao gosti savladali engleskog velikana, Mančester Junajted sa minimalnih 0:1.

Defanzivac španskog prvaka koji je nekada i nastupao u dresu „Crvenih Đavola“Đerar Pike nakon meča istakao je da je njegov klub stekao lepu prednost pred uzvratnu utakmicu, ali da ne smeju da „olako“ shvate revanš, odnosno da misle da je sve gotovo.

„Na ovom stadionu je uvek teško pobediti, ovo je poseban stadion na kome navijači vrše izuzetno jak pritisak. U defanzivi smo bili dosta dobri, a iskoristili smo i najbolju priliku za gol. Odlučili su detalji, a posebno smo zadovoljni što nismo primili pogodak. Ipak, moramo da imamo na umu da je fudbal veoma nepredvidiv. Nakon preokreta koji su prikazali protiv PSŽ-a, ne smemo se nikako opustiti sa aktuelnim rezultatom. Mogu nam napraviti velike probleme na našem terenu, iako znamo da će nam naši navijači puno pomoći u nastojanju da se plasiramo u polufinale“, rekao je prvotimac Barselone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje