petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pioli: Želimo tri boda

Povodom današnje utakmice koju Inter igra na ,,Đuzepe Meaci“ protiv Atalante, trener Intera Stefano Pioli izjavio je da je to utakmica u kojoj Inter mora da pobedi.

Peti na tabeli igra protiv šestog i od ove utakmice će dosta toga zavisiti ko će biti bliži mestu koje vodi u Ligu šampiona. Ekipa Đan Pjer Gasperinija je ispred Intera na tabeli, koji se vratio u pobednički ritam nakon poraza od Rome na svom terenu i to sa pobedom od čak 5:1 protiv Kaljarija u gostima.

,,Ovo je veoma važan meč za nas, moramo da pobedimo i sve ćemo staviti na njega. Igramo protiv sjajne ekipe koja je u odličnoj formi, međutim dobro smo se pripremili za ovaj meč, kako ćemo igrati zavisi od nas i uvek je do nas. Moramo da igramo na najvišem mogućem nivou, igramo pred našim navijačima i ne smemo ih izneveriti,, , izjavio je trener Intera Stefano Pioli.

Meč između Intera i Atalante na programu je danas sa početkom od 15 časova.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje