četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

PITSBURG STILERS – HJUSTON TEKSANS – NAJAVA MEČA

Stadion Hainc Fild biće poprište duela domaćih Pitsburg Stilersa i Hjuston Teksansa. Kladionice favorizuju Pitsburg sa kvotom 1,50, što je sasvim ok ako se uzmu prikazane igra u prva dva kola.

Pitsbrug je očekivano ušao sa 2:0 u novu sezonu, ali se očekivalo mnogo više od tog napada. Odbrana je bez ikakve sumnje dosta jači deo tima, ali napad koji prdvodi Ben Rotelsberger je morao mnogo više da pokaže. Prošle sezone Rotelsberger je u ranoj fazi sezone povredio lakat i propustio je maltene celu sezonu. Stilersi su se mučili sa produktivnošću u napadu, i jedva su čekali da se Big Ben vrati. Ipak, povratak Bena nije doneo ono što se očekivalo, jer se iz aviona vidi da nije fizički najbolje spreman i da mu je potrebno još dosta vremena da se vrati u staru formu.

Ben je oba meča imao 21/32 kompletirana pasa za 229 prebačenih jardi protiv Džajantsa i 29/41 kompletiranih pasova za 311 prebačenih jardi, uz 2 pasa za TD i 1 INT protiv Bronkosa. Verujte da su oba tima bila u igri, ali greške mladih kvoterbekova i čelična odbrana Stilersa je vadila stvar.

Odbrana je stvarno brutalna, vrši veoma jak pritisak na kvoterbeka koji uglavnom nema mnogo vremena za izbačaj lopte, ali napad je prosečan i videćemo kako će izgledati protiv iole jačih timova.

Hjuston je sa druge strane očekivano startovao sa 0-2, jer su u prva dva kola igrali protiv najboljih timova u AFC-u. Ne možete im zameriti za poraze protiv aktuelnih šampiona Kaznas Sitija i Baltimor Rejvensa. U oba meča Hjuston je donekle držao egal, ali onda je uglavnom usledila neka greška u odbrani, ili napadu koja je prelomila utakmicu na protivničku stranu.

Odlaskom Deandrea Hopkinsa još uvek se nije kristalizovalo ko je prva, a ko druga opcija u hvatačkom korpusu. Ima mnogo nejasnoća u napadu Hjustona, i ako misle da igraju plej of to moraju da reše što je pre moguće.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovde očekujemo jedan tvrd meč. Stilersi imaju veoma dobru odbranu koja će biti kadra da zaustavi napad Teksansa. Kvoterbek Hjustona Desšon Votson je poznat kao kvoterbek koji veoma dugo drži loptu i danas se sigurno neće nadigrati fudbala. Sa druge strane, napad Stilersa je baš prosečan i odbrana Hjustona kakva god daje će moći da drži Pitsburg na umerenom broju poena.

Očekuje se duel braće Vot. U Hjustonu igra poznatiji Džej Džej, a u Pitsburgu Ti Džej. Obojica igraju u odbrani i važan su deo tima, mogda i ključni u tom delu odbrane.

Neće ovde biti lepršave igre to je sigurno. Odbrane će biti deo jači tima i zaista ne vidimo na koji način ovaj meč može da ode na preko 46,5 poena.

Predlog za klađenje: Manje od 46,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://steelerswire

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje