petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Pitsburg Stilersi – Las Vegas Redersi – Najava utakmice

Drugo kolo NFL šampionata donosi duel između Pitsburg Stilersa i Las Vegas Rejdersa. Stilersi su favoriti sa kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 46,5.

Jasno je kao dan da je Pitsburg favorit. Na njihovom terenu možda je samo Kanzas Siti favorit, a ostatak konferencije bi morao da bude autsajder.

Pitsburg je u prvoj rundi savladao Bafalo Bilse na strani. Očekivano teška utakmica koja nije započela dobro za Pitsburg. Jako loš napad je proizveo da na poluvremenu Bafalo vodi sa 10:0. Na svu sreću odbrana je radila sjajan posao i u drugom poluvremenu je došlo do preokreta. Ovo je veoma bitna pobeda za Stilerse, jer Bafalo ove sezone važi za jednog od favorita za plasman u konferencijsko finale.

Sa druge strane, Vegas je u ludoj utakmici pobedio Baltimor Rejvense. Za tu utakmicu se može reći da je Baltimor više izgubio utakmicun ego što je Vegas pobedio. Rejvensi su imali prednost od 14:0, sve u svojim rukama, ali greške Lamara Džeksona su koštale Rejvense pobede. Na sve to treba istaći da u redovima Baltimora ima dosta povreda, tako da tu pobedu treba gledati sa velikom dozom opreza.

Pitsburg je ovde favorit i mi im pružamo poverenje. Dve stvari su na njihovoj strani. Prva je odbrana koja se umnogome razlikuje od odbrane Baltimora. Ta prva linija odbrane vrši veliki pritisak, i Dereku Karu neće biti lako da pronalazi svoje mete.

Druga stvar je odsustvo Džoša Džejkobsa. Sjajni trkač je pogoršao povredu palca u prvom kolu i njega neće biti na ovoj utakmici. Ovo je veliki udarac za Vegas, jer on nosi celu igru po zemlji. Njegova zamena Kinan Drejk ne može sam to da iznese. Ovo znači da će Vegas ići mnogo više na pas, a nismo sigurno da će to doneti rezultat.

Očekuje se mnogo bolji napad Pitsburga u drugoj rundi i uz standardno dobru odbranu protiv oslabljenih Rejdersa morali bi do pobede.

Predlog za klađenje: Pobeda Stilersa sa 6 i više poena
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda Stilersa 1,45

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://heinzfield.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje