četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

„Plavci“ doveli engleskog reprezentativca

Engleski premierligaš – Čelzi jedan je od najaktivnijih klubova tokom letnjeg prelaznog roka, a u toku dana novi fudbaler ovog tima postao je i reprezentativac „Gordog Albiona“Ben Čilvel.

23-godišnji levi bek stigao je u transferu vrednom 55 miliona eura koliko pripada ekipi, Lester Sitija. Nakon lekarskih pregleda, Čilvel je sa upravom „Plavaca“ parafirao ugovor u narednih pet sezona uz godišnju platu u visini od oko 11 miliona eura.

 

„Oduševljen sam što sam se pridružio Čelziju u ovom uzbudljivom trenutku za klub. Radujem se što ću biti deo ove mlade, dinamične ekipe na čelu sa Frenkom Lampardom dok se sledeće sezone borimo trofeje. Jedva čekam da krene nova sezona i i nadam se da neće proći puno vremena prije nego što igramo pred navijačima Čelzija na Stamford Bridžu“, rekao je Čilvel.

On je tako postao treće zvučno pojačanje londonskog kluba u ovom letnjem transfer roku, jer su pre njega stigli – Hakim Zijeh i Timo Verner. Takođe, Tijago Silva i Kaj Haverc su veoma blizu dolaska na Stamford Bridž, dok je klub u potrazi i za novim čuvarom mreže.

Nema dileme da Čelzi formira izuzetno kvalitetan igrački kadar za narednu sezonu, ali ostaje nam da vidimo kako će trener ekipe, Frenk Lampard na kraju „posložiti sve kockice“.

Fotografije preuzete sa sajta: https://www.chelseafc.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje