petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobeda domaćina se čini kao fiks večeri!

Od 00:15 se u okviru 4 Grupe Južnoameričke Lige šampiona (Kopa Libertadores) igra susret između argentinske River Plate i kolumbijskog tima Santa Fe, meč se igra u okviru drugog kola grupe 4.

River Plata je posle nekih jako slabih izdanja u domaćem prvenstvu konačno ušla u dobru formu i trenutno su u nizu od 6 mečeva bez poraza u svim takmičenjima, a poslednja četri meča su slavili. Što se tiče Kopa Libertadores takmičenja, oni su odigrali samo jedan mač, ali čini se prošli najteže gostovanju u grupi bez poraza, kod brazilskog Flamenga gde je bilo 2:2. Upravo ovaj meč pokazao je igračima Rivera da mogu da igraju sa svim rivalima i od tad je krenula njihova serija bez poraza. U večerašnjem meču u timu nema: golmana Germana Luksa (7/0), defanzivca Miltona Kaska (11/1) i napadača Aquiza (13/1).

Santa Fe je posle gustog sita u kvalifikacijama u prvom kolu neprijatno iznenadio svoje navijače na domaćem terenu odigravši samo 1:1 protiv ekvadorskog Emeleka, a upravo u tom meču tim je pokazao sve svoje limite koji su se videli i u kvalifikacijama. Od tog meča, odigrali su 8 mečeva u domaćem šampionatu, poraženi su 4 puta uz 4 pobede, na gostovanjima 1 pobeda i 3 poraza. Za danas veliki hendikep za tim predstavlja izostanak prvog golmana Kasteljanosta (10/0) koji je bio jako dobar tokom kvalifikacija, a nema ni veznih igrača Roe (6/1) i Valensije (2/0).

Ovi timovi našli su se u grupnoj fazi i 2016-te godine, River Plata je slavila na domaćem terenu 2:1, dok je na terenu Santa Fea bilo 0:0.

Domaći tim će pred svojim navijačima iskoristiti svoju dobru formu i savladati goste koji će šansu za bodove morati da traže na domaćem terenu.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1 (pobeda River Plate) (kvota 1,40)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje