utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobeda Partizana u nedeljnom matineu protiv Mege

Pobeda Partizana NIS u nedeljnom matineu protiv Mege! U meču 23. kola ABA j.t.d. lige, crno-beli su bili nominalni gosti u Hali sportova „Ranko Žeravica“. Utakmica je bila na programu tačno u podne, a obe ekipe su u prvom poluvremenu prikazale veoma efikasnu igru.

Već u prvoj deonici, košarkaši Partizana su postigli 30 poena, a krajem ovog perioda su prvi put stekli osetniju prednost, kada je pred poslednji napad Mege bilo +9. Ipak, početak druge četvrtine je doneo preokret Mege, koja je uspela da uzvrati i košem pred istek 20. minuta dođe do dva poena prednosti.

Posle 32 primeljna poena u drugoj četvrtini, košarkaši Partizana su u čitavom drugom poluvremenu sveli Megu na svega 33. I tokom drugih 20 minuta utakmice, viđeno je nekoliko serija na obe strane. Partizan je vodio sa 12 poena razlike, Mega se vraćala, čak stigla u jednom trenutku i do preokreta, ali su crno-beli uspeli brzo da povrate prednost, koja je nakon zakucavanja Dangubića u poslednjem napadu ponovo postala dvocifrena. (88:98)

Na konferenciji za medije održanoj posle meča, trener Partizana NIS Aleksandar Matović je izjavio:

“Kao što smo rekli u najavi utakmice, da očekujemo jednu trkačku utakmicu, utakmicu sa puno brobe za skok. Takvu smo utakmicu danas i imali. I jedan i drugi tim su imali neke dobre minute. Možda je za mlađi tim normalnije da ima oscilacije nego za nas, ali u ovom momentu smo našli način kako da pobedimo.“, poručio je Matović.

Partizan NIS

Mika 10, Pejdž 9, Dangubić 20, Jaramaz 22, Veličković, Perkins 3, Janković 2, Tomas 10, Trifunović 11, Mozli 11, Stefanović

Mega Soccerbet

Mišković 4, Smit 18, Petrušev 21, Tepić 4, Kljajević, Momirov 7, Simonović 14, Cerovina 8, Matković 6, Kazalon 6, Langović


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje