petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobeda protiv Splita za kraj sezone u ABA ligi

Pobeda proitv Splita za kraj sezone u ABA ligi! U 26. kolu regionalnog šampionata, crno-beli su u okršaju dva evropska šampiona sa Jadrana savladali tim iz Dalmacije i tom pobedom okončali sezonu 2020/21 sa učinkom od 13 pobeda i 13 poraza. Meč u Hali sportova „Ranko Žeravica“ počeo je u 16 časova, a već u prvoj četvrtini je bilo jasno da će igru i rezultat kontrolisati ekipa Partizana. Nakon 10 minuta igre, crno-beli su imali 13 poena prednosti, da bi na polovini susreta rezultat glasio 42:21!

U drugom delu meča, Partizan NIS je održavao svoju prednost i rutinski priveo utakmicu kraju. U timu crno-belih, šansu su dobili svi raspoloživi igrači sa izuzetkom kapitena Veličkovića koji u dogovoru sa trenerom Matovićem nije ulazio u igru kako bi šansu dobili mlađi.

Na kraju, Partizan je trijumfovao rezultatom 80:58, a nakon meča, trener Parnog valjka, Aleksandar Matović je rekao:

„Kao što sam i u najavi meča rekao, osetilo se to što nismo igrali gotovo 20 dana. Meč nije bio preterano lep za gledanje, ali uspeli smo ipak da ga krunišemo pobedom. Postoji mnogo stvari na kojima je potrebno raditi, samo je pitanje kako to možemo da uigramo s obzirom da nećemo imati takmičarske utakmice, već trening mečeve. Praktično ćemo iz pripremnog perioda ući u fazu plej-ofa Superlige. Igrači će dobiti slobodna tri dana i posle toga krećemo sa pripremama, kao da smo u avgustu“, poručio je Matović.

Mika 12, Pejdž 13, Dangubić 7, Jaramaz 13, Veličković, Perkins, Jovanović 5, Janković 7, Radovanović 2, Tomas 11, Trifunović 2, Mozli 8

Split

Đoković 3, Perković 8, Gizdavčić, Kedžo, Marčinković, Šarić 3, Bajo 2, Čampara 7, Babić 13, Vranković 4, Luković 12, Marić 6


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje