utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobeda u hendikepu na stadionu Prinčeva?

Poslednja utakmica 26. runde francuske Ligue 1 odigraće se u Parizu na stadionu Prinčeva gde će PSG ugostiti Toulouse od 21h.

Domaći iz Pariza su u seriji od 13 mečeva bez poraza u svim takmičenjima, u toj seriji su 12x pobedili i 1x remizirali. Poslednji put su izgubili 17.12. u gostima protiv Guingampa. Sigurno najveća i najznačajnija pobeda svetaca odigrala se pre par dana kada su u okviru Lige Šampiona porazili Barcelonu sa 4:0 u prvoj utakmici osimne finala.

Treneru domaćih biće na raspolaganju svi igrači osim dvostrukog strelca u duelu sa Barcom. Argentinac Angel Di Maria neće moći da pomogne ekipi zbog manje povrede. Brazilski defanzivac Thiago Silva je i dalje van stroja.

PSG je 3. na tabeli sa 4 boda iza vodećeg Monaca, a evenutalnom pobedom bi smanjio bodovnu razliku. Parižani će želeti da se revanširaju za poraz iz prvog dela sezone kada je u Tuluzu bilo 2-0 krajem septembra.

Svima je jasno da u nedelju moramo doći do pobede kako bi nastavili pohod ka tituli. U dobroj smo seriji, i nadam se će momci pokazati to i na terenuAdrien Rabiot.


Predlog PSG -1,5 (Azijski hendikep) @1,72 Sekabet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje