četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobede Rusije i Velsa, Turska odigrala još jedan jako loš meč! (VIDEO)

Danas su u terminima od 15 i 18 časova odigrani susreti između Rusije i Finske (1:0), kao i Turska – Vels 0:2. Vels je ovom pobedom izvesno obezbedio nastavak takmičenja, a videćemo samo sa kog mesta.

Selekcije Rusije i Finske odigrale su zanimljiv meč i pored samo jednog gola (Mirančuk u 47. minutu nadoknade prvog dela igre), videli smo dosta zanimljivih situacija od koje prvu u 4. minutu kada je na intervenciju VAR-a, poništen gol Joel Pohjanpaloa kojim bi Finska povela. Pored toga dobre šanse za Finsku propustili su Pohjanpalo u 21. minutu, Puki u 49. i 54. minutu. Sa druge strane dobre šanse za Ruse propustil su Ozdoev u 10. minutu, Zhemaletdinov u 69. minutu, potom  Kuzyayev u 72. minutu i još jednom Zhemaletdinov u trećem minutu nadoknade na pas Soboleva koji je ušao u igru.

https://www.youtube.com/watch?v=ILlEo_cvXY0

Još jedan zanimljiv meč u A grupi, odigrali su Vels i Turska, Vels je imao više šansi i objektivno zaslužio pobedu, golovima Ramsey-a koji je odigrao sjajan meč i imao još nekoliko šansi, dok je drugi gol delo Robertsa na asistenciju Gareth Bale-a, koji je u toku meča promašio i jedanaesterac, šutirao je visoko preko gola. Dve dobre šanse za Tursku imali su Burak Yilmaz i štoper Demiral. Turska je prva selekcija koja će najverovanije pakovati kofere i vratiti se kući već posle grupne faze.

Gol Ramseya!

https://www.youtube.com/watch?v=V9opBrsgSwQ

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje