četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Pochetino: Messi je u grupi, ali nije jasno da li će igrati

Trener Pari Sen Žermena – Mauricio Poketino dao je dosta odgovora na konferenciji za novinare pred meč protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Argentinski trener pokušao je da umanji skandal između Neymara i Killian Mbapea tokom vikenda, kada su Parižani igrali protiv Montpelliera u prvenstvu Francuske Ligue 1.

Ne mogu da potvrdim da li će Messi igrati na meču. Međutim, ušao je u ekipne treninge„, rekao je Pochettino na početku konferencije za novinare.

Mi smo tim koji je u izgradnji. Ovo je činjenica, a ne mišljenje. Sada će igrati protiv Sitija, koji vodi najbolji trener na svetu koji sanja o osvajanju Lige šampiona. Ovo je takođe naš san. Ali mi smo tim koji ima samo 50 godina istorije. Možda City ima blagu prednost nad nama, ali ovo je fudbalska utakmica i svašta se može dogoditi„, rekao je trener.

Marco Verratti je poslednjih dana dobro trenirao. On je u proširenom sastavu, ali ne govorim da li će biti starter„, dodao je on. „Imamo dobru atmosferu. Ponavljam da smo poseban klub i doživljavamo posebne situacije koje se razlikuju od drugih timova.

Imamo dobar balans. Mbape i Neymar su fantastični momci. U fudbalu ponekad postoji tenzija između igrača koji imaju pobednički mentalitet. Ovde je naš stalni cilj pobeda. Vidim da ima dosta komentara o ovoj tenziji izvan tima, ali to nije slučaj sa nama. Njih dvoje razgovaraju, razgovaraću sa njima o problemu i videli ste da su se tokom treninga čak i šalili „, otkrio je Pochettino.

Mislim da ovo nije prvi ozbiljan test za tim. Pripreme za sezonu bile su teške jer se tim stalno pripremao u drugom sastavu. Srećni smo što imamo dobre rezultate„, zaključio je Mauricio Pochettino.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje