petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Počinje hokejaška liga šampiona!

Danas počinje hokejaška liga šampiona. Takmičenje na kome učestvuju 32 najbolje evropske ekipe, svrstane u 8 grupe od po 4 tima. Na ovom takmičenju ne učestvuju timovi iz KHL lige, koja je osnovana 2008.godine, a već od 2009. godine važi za najbolju ligu u Evropi.

Grupa A: Jedna jaka grupa, u kojoj je Tappara prvak Finske, prvi favorit. Tu su još i: Volfsburg, Salzburg i Banjska Bistrica – prvak Slovačke.

Grupa B: Takođe jedno, od najačih i najujednačenijih grupa. Tu se nalaze: KalPa, Malmo i prvaci Norveške – Stevanger i Češke – Kometa Brno.

Grupa C: Iako nisu prvaci Jyp i Zug imaju uloge favorita grupe u odnosu na Austrije – Beč i Belorusije Neman Grodno.

Grupa D: Činiće je švedski HV71, češki Trinec, nemački Manheim i prvak Danske Esbjerg. Blagi favorit grupe je švedski predstavnik.

Grupa E: Kardif će imati ulogu autsajdera, dok će švedski Vaxjo, češki Liberec i švajcarski Davos voditi veliku borbu za prva dva mesta.

Grupa F: Prvak Švajcarske Bern je  favorit grupe, a za drugo mesto i plasman u narednu fazu će se boriti češki Montfild, finski TPS Turku i engleski Notingem.

Grupa G: Poljski Krakov je autsajder, a borbu za prva dva mesta će voditi švedski Brinas, finski Helsinki i prvak nemačke Minhen.

Grupa H: Grupa u kojoj je najbolji tim Švedske Florunda favorit ispred vicešampiona austrije KAC-a, švajcarskog Ciriha i Francuskog šampiona Gapa.

Predlozi za 24. avgust:

18:30 Florunda – Cirih 1 kvota @1.50

19:45 Bern – Notingem H1 (+2.5) kvota @1.52

19:45 Davos – Kardif 1 i ug+5.5 kvota @1.60

Sve pomenute utakmice i kvote, ali i ostala 6 današnja meča možete pronaći u sportskoj kladionici MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje