četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Počinje KHL liga: derbi zapadne konferencije na otvaranju!

Danas počinje regionalna KHL liga, a na otvaranju nas očekuje derbi zapadne konferencije u kome će snage odmeriti SKA St. Petersburg i CSKA Moskva. Meč počinje u 18:30 po našem vremenu.

SKA St. Petersburg je aktuelni šampion KHL lige. Klub je osnovan 1946. godine, a utakmice kao domaćin igra na ledenom dvorcu u Sankt Peterbugu kapaciteta 12. 300 mesta. Iz sastava šampionske ekipe nedostajaće Šipacov i Dedonov, koji će karijeru nastaviti u SAD. Ipak, će predvođeni Fincem Koskinenom na golu, Šveđanima Herslijemrundbladom u odbrani, drugim i trećim igračem po bodovima prošle sezone Ilijom Kovalčukom i Nikitom Gusevim, te sjajnim igračima poput Karpova, Plotnjikova i Prohorina, biti strah i trepet za protivnike i veliki favorit za odbranu trofeja.

CSKA Moskva je prošle sezone bila prva posle regulanog dela, ali je u plej of – u ispala od Lokomotive Jaroslav. Kao i SKA su osnovani 1946. godine i sa 32 titule su bili najtrofejniji klub u Sovjetskom Savezu. Sa 8 pobeda i 100% uspehom na pripremama i sa 3 sjajna pojačanja iz Novosibirska: Šalunov, Šumakov i Okulov, koji su u prošloj sezoni dali 52 gola i asistirali kod 50, imaće mnogo razloga da se nadaju napadu na titulu. Najjači adut im je snažna odbrana, i retko ko će, naročito u ledenoj dvorani u Moskvi, postići 2 gola. Prva zvezda tima je Kiril Petrov.

Predlog: SKA St. Petersburg – CSKA Moskva  1x i ug-5.5 kvota @2.09 MaxBet (Domaćin je blagi favorit, a ako sagledamo da gosti teško primaju golove, ova igra deluje interesantna, pa ako vam se svidi možete je staviti na neki od vaših današnjih tiketa).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje