Advertisement

Danas se u polufinalu Evrokupa sastaju Alba Berlin i MoraBanc Andorra od 20:00. Alba će biti favorit danas. Oni igraju nešto brže od Andorre, ali zato i dopuštaju mnogo koševa. Verujemo da će domaćini imati problema u reketu, kao što su imali protiv Unicaje.

Naš predlog je Moussa Diagne 8.5 +. Margina zaista poštena. Prošlo kolo je imao marginu 9.5 gde ju srušen, ali je pred kraj utakmice pri ziceru izvrnuo zglob i više se nije vraćao na teren, pa otuda minutaža 23. Danas bi trebao da dobije preko 25 minuta zbog odsustva Stevića i faulova koje neretko pravi Jerome Jordan. Pravi ih i Diagne, ali generalno Jordan ima nisu minutažu i nikako da dobije preko 20 min, a razlog tome su faulovi.

Diagne negde od polovine sezone igra dosta dobro, oslanja se na zicere, a neretko se desi da dobije preko 5 penala po utakmici koje on solidno realizuje.

Na poslednjih 8 utakmica u svim takmičenjima ima 6/8 overa, a danas bi trebalo da bude veoma dominantan pod košem Albe.

Možda Nnoko predstavlja solidnog defanzivca koji može da mu parira, međutim videli smo da ni sa Lessortom nisu mogli da se nose centri Albe.

Dosta se igra na Diagnea, pogotovo to forsira Albicy.

Diagne je u tih pomenutih 8 utakmica išao u over protiv ozbiljnih ekipa poput Unicsa, Reala, Asvela, tako da bi i mogao protiv Alba.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here