Advertisement

U okviru 4. kola TOP16 faze Evrokupa sastaju se Alba i Rytas. Alba favorit večeras međutim očekujemo dobar otpor Rytasa koji je ispustio pobedu kod kuće upravo protiv nemačke ekipe, a sada idu na sve ili ništa jer im je ovo poslednja šansa da pobede i povećaju sebi šanse za plasman u sledeću rundu.

Rytas je izgubio u LKL ovog vikenda pred svojom publikom kada su bili izviždani, a dodatan problem je odsustvo Dominique Suttona koji neće igrati na ovoj utakmici, a možda i više nikad za Rytas.

Naš predlog je Martynas Echodas 8.5 +. Ponudu smo našli u jednoj domaćoj kladionici, a ako bude bilo povoljnijih granica, promenićemo je i obavestiti vas.

Mladi centar Rytasa igra dosta dobro i danas je postavljen na niskoj granici iako Dominique Sutton neće igrati. Ne igraju istu poziciju međutim Sutton je veliki potrošač lopti u ekipi Rytasa i moguće je da u nedostatku krilnog centra, Echodas ili njegov konkurent na poziciji centra Parakhouski možda pokriju poziciju 4.

Echodas je odličan centar koji jako lako dolazi do poena i na sjajnih je 65% iz igre, dok ima malih problema sa slobodnim bacanjima koje realizuje sa oko 60%. U suštini, jako dobro koristi svoje minute. Prosečni minuti po utakmici su mu 19, međutim po dolasku Parakhouskog, njegova minutaža teško da će ići do 19. Očekujemo 15-20, ali sve  zavisi hoće li Parakhouski imati probleme sa ranim faulovima kao i Echodas.

Na 13 utakmica u Evrokupu ima 9/13 overa i na proseku poena je od 10.7. Poslednjih 5 utakmica u Evrokupu je išao preko ove margine i zato nam deluje ponuđena granica dosta nisko.

Albi je postigao 10 poena na prošloj utakmici, a u izostanku Suttona očekujemo da može da ponovi ovakav učinak i danas.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.