Advertisement
MaxBet

Danas se od 20:00 sastaju Alba i Valencia. Naše mišljenje možete pročitati u najavi ovog meča.

Najava: Evrokup – finale

Naš predlog je Will Thomas 11.5 –. Krilni centar Valencije je danas predstavljen na dve margine više u odnosu na prethodnu utakmicu. U većini kladionica je na ovoj margini, mada ga možete naći i na 10.5.

Iskusni Will je demonstrirao fantastičnu partiju protiv Albe pre nekoliko dana gde jednostavno iznadprosečni defanzivac Luke Sikma nije mogao da ga čuva.

Thomas je postigao brzih 7 poena i bilo je jasno da ide u over na margini od 9.5 i da će se većina loše postavljenih napada igrati na njega, pa šta bude, bude, međutim on je sa lakoćom rešavao teške situacije tako da je imao partiju od 20+.

Stoji da je Alba užasno odigrala na centarskim pozicijama što je zapravo i razlog ubedljivog poraza. Očekujemo od njih da danas imaju najveći fokus upravo ispod reketa.

Protiv Unicaje i Andorre, Alba je odlično branila pozicije krilnog centra, a očekujemo da tako bude i danas.

Dodatno, Will Thomas mnogo slabije igra u gostima i nekada budu utakmice kada ostane na jako malom broju poena. Nije tip igrača koji će da forsira šut. Veoma je iskusan i ako ga ne bude krenulo, neće dozvoliti da još više našteti svojoj ekipi.

Ako se odlučite za ovaj predlog, obratite pažnju da u Valenciji postoje Will i Matt Thomas.

Labeyrie je odlično takođe odigrao na prvoj utakmici, tako da neće biti problema da trener Valencije da i njemu veću odgovornost u smislu veće minutaže ako Willa ne krene na ovoj utakmici.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.