Advertisement
MaxBet

Danas se od 19:15 sastaju Efes i Barcelona. Detaljnu najavu možete pročitati na našem sajtu.

Najava: Anadolu Efes – Barcelona (19. april)

Naš predlog je Rodrigue Beaubois 9.5 –. Bek šuter Efesa danas je ponuđen na nešto višoj margini nego što smo očekivali. Zapravo bio je na istoj margini i prošli meč gde je postigao samo 2 poena, ali eto danas mu Maxbet ipak nije srušio marginu.

Buboa je u veoma slaboj šuterskoj formi, a kod Atamana kad si u takvom problemu može sam da ti bude još gore, pošto on jednostavno ne prašta i forsira neke igrače do maksimuma, pa makar igrali celu utakmicu.

U poslednje vreme forsira Simona na poziciji beka koji se pokazao kao klasa na poslednjim utakmicama, a ponekad u istoj postavi drži i Micića i Larkina. Očigledno je da pomenuta dvojica jako dobro igraju protiv Barce i da oni nemaju rešenja za njih.

Buboa je odigrao samo 13 minuta protiv Barce i čak je promašio bacanje posle tehničke nakon čega je Ataman bio veoma ljut i izbacio ga je iz igre.

Danas od njega očekujemo do 15 minuta, ali će naravno probati sa nekoliko šuteva. Stoji da je Buboa bio nekad NBA igrač, ali povrede i upravo ta nekonstantnost što se tiče šuta su ga sputale da napravi ozbiljniju karijeru.

Tip je igrača koji može danas Barci da saspe 20 poena, ali se nadamo da neće biti u takvom ritmu danas i da mu Ataman neće dozvoliti veliku minutažu. Barca bi trebala da odigra još agresivnije u odbrani kako bi pokušali da naprave brejk.

Ove sezone Buboa nema over protiv Barce.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.