Advertisement
MaxBet

Danas se od 19:00 sastaju Anadolu Efes i Barca, a detaljnu najavu i analizu pročitajte u linku ispod.

Najava: Anadolu Efes – Barcelona (5. meč, prvi maj)

Naš predlog je Adrien Moerman 11.5 +. Bivši igrač Barcelone danas bi trebao da dobije minimalno 30 minuta, ako sve bude po protokolu. U ovoj seriji dobija prosečno 36 minuta, pa je moguće da mu Ataman da još više od 30. Smatramo da je i 30 sasvim dovoljno da on pređe ovu marginu danas.

Krilni centar Efesa ove sezone igra zaista efikasno i podseća na onog starog Moermana iz Banvita gde je postizao prosečno 18 poena. Krasi ga odlično pozicioniranje i na taj način uspeva da pređe preko margine.

Ono što je zanimljivo je da u ovoj seriji ima 2/4 overa, a undere je ređao sa po 11 poena i to svaku drugu utakmici. Ovo možemo tumačiti kao blaži umor jer nakon utakmice od 40 minuta, sledi mu za dva dana naredna utakmica gde nešto slabije šutira. Dakle, sredom je poenterski bio bolji, dok je petkom ostajao na po 11 poena.

Mnogo bolje igra kod kuće što se tiče poena tokom cele sezone.

Primetno je da protiv Barce dobija mnogo otvorenih šuteva za 3 poena (Simon takođe) i Barca je u ovoj seriji veoma ranjima na poziciji krilong centra.

Ataman nema mnogo poverenja u Motuma koji je usput blago povređen, tako da je skoro sigurno da će Moerman dobiti ogromnu minutažu, naravno ako se ne dogodi povreda ili ako ne zaradi mnogo faulova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.