Advertisement
MaxBet

Predlažemo još jednog igrača sa ovog meča koji počinje u 18:30.

Naš predlog je Adrien Moerman 11.5 +. Krilni centar Efesa danas bi trebalo da ima veoma bitnu ulogu i bez njegove dobre role Efes teško pobeđuje na ovakvim mečevima. Igraće protiv svog bivšeg kluba, Barcelone.

Njima je prošlu utakmicu dao samo 7 poena, a igrao je mršavih 22 minuta, a usput je napravio i 4 faula što mu je drastično smanjilo minutažu. Usput je bio i blow out tako da možda ovaj meč nije pravi reprezent njegove igre.

Svakako da će mu trebati bar jedna trojka za over danas, a Barci je na toj utakmici postigao jednu.

Gledajući njegove partije, on mnogo bolje igra kod kuće i ima 7/11 overa. Underi su protiv dobre odbrane Maccabija, Khimkija na 11 poena, dobre odbrane Baskonije sa Šengelijom i protiv Gran Canarije koja ga je ostavila na 9 poena gde nije mnogo šutirao.

Na proseku poena je od 12 ove sezone, a kod kuće postiže prosečno 14 poena.

Danas ide na Singletona protiv koga je na primer postizao prošle sezone 16 i 11 poena, a znamo da je u Barci Moerman prošle godine imao prosek poena oko 7.5 što znači da su ovo bili overi.

Moerman je nešto duži niz overa u svim takmičenjima prekinuo sa 8 poena protiv Fenera u BSL, a na toj utakmici smo videli jako mali broj poena, samo 65 za Efes.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.