Od 18:30, danas u Sinan Erdem Dome domaća ekipa pokušaće da dođe do devete pobede u jedanaest susreta. Tako bi ostali usamljeni na prvoj poziciji tabelarne faze Evrolige ili bi, u slučaju da Barcelona pobedi CSKA, zajedno držali vrh tabele.

Efes igra očekivano na prošlosezonskom nivou iz razloga što je okosnica ekipe ostala u klubu. Zaista su efikasni u napadu, pomalo konfuzni u odbrani za protivniče ekipe i takva igra definitivno donosi rezultate. Sa druge strane Bayern igra toplo-hladno. Savladali su sjajni Milano, Real, Asvel i Olympiacos, dok su doživeli blowout-ove na nekoliko mečeva kada se očekivalo da pobede bez problema.

Iako Anadolu Efes igra bez Moermana i Dunstona danas, dajemo im veliku ulogu favorita i tipujemo na jednog igrača iz ove ekipe.

Naš predlog je Chris Singleton 7.5 +, MaxBet. U prvu ruku, želeli smo da tipujemo Tibora Pleissa sa 9.5 poena, upoređivajući statistiku, došli smo do veoma interesantnog podatka. Na 10 mečeva, ekipa Bayerna je dozvoljavala protivničkim krilnim centrima overe 9/10 puta. Jedino nije išao preko svoje margne, ili dvocifrenog broja poena, Jeff Brooks iz Milana, međutim tada je Scola išao u over koji se u Milanu ponaša i kao krilni centar sa mnogo šuteva sa distance. Tada smo se ipak odlučili da tipujemo na Singletona koji je trenutno prvi krilni centar Efesa. Iako je Peters prvobitno imao tu ulogu, zbog nerazjašnjenih razloga, Singleton postaje ”miljenik” trenera Atamana. Dogodi se situacija da Singleton ipak ne dobije svojih minimalnih 25, međutim verujemo da će danas dobiti pristujnu minutaža, a i ako se to ne dogodi, verujemo da može preko margine.

Singleton 10


Fotografija preuzeta sa linka: https://www.euroleague.net/fan-corner/gallery/2019-20-season/i/a6pcviec63xsl9nb/rs-round-8-anadolu-efes-istanbul-vs-zenit-st-petersburg

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here