Advertisement
BetWinner

Danas tipujemo na igrača na utakmici koja otvara ovo kolo i počinje u 18h. Efes standardno dobra ekipa, vezali su neke tesne poraze u poslednje vreme, međutim možemo konstatovati njihovu dobru igru. Sa druge strane Budućnost kada igra u gostima je izuzetno ranjiva, nijednu utakmicu nisu pobedili.

Naš predlog je Adrien Moerman 10.5 +. Margina niska za francuskog igrača s obzirom da prosečno postiže 12.3 poena, ali i razumljivo je jer je u poslednje vreme vezao nekoliko undera na teškim utakmicama za njegovu poziciju kao na primer protiv Baskonije sa 10 poena i Olympiacosa sa 9. U svakom slučaju bio je blizu granice.

Danas ga predlažemo jer Budućnost igra čvrsto na spoljnim pozicijama pa očekujemo da Miciću i Larkinu neće biti lako da upute šuteve ili da probaju da idu na prodere i da će nešto lakši zadatak što se toga tiče imati unutrašnji igrači poput Moermana. Za centre se takođe nismo odlučili jer Omić zna da napravi problem u odbrani, a Earl Clark nam deluje kao najslabija karika tu. Moerman je dosta pokretljiviji od njega.

Što se tiče njegove minutaže on prosečno igra 27 minuta, ali je na poslednje dve dobio preko 30 minuta. Na 6 utakmica kod kuće ima 4/6 overa.

Značajno je da je u jako dobroj formi što se tiče šuta za 3 poena pa na poslednje 4 utakmice ima učinak 9/14 za tri poena.

Budućnost je ranjiva na poziciji 4 pogotovo u gostima i samo je Anthony Gill ostao daleko ispod margine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here