Advertisement
MaxBet

Danas se od 20:30 sastaju Efes i CSKA u okviru finala Evrolige, a detaljnu najavu i predlog za klađenje možete pročitati na sajtu.

Najava: F4 FINALE

Naš predlog je Krunoslav Simon 7.5 +. Maxbet daje najnižu marginu koju smo našli, a 8 poena za igrača poput Krune je zaista malo.

Krino je negde na kraju regularnog dela sezone bio na margini od 10.5, ali utakmice gde je pravio brze faulove uticale su na to da mu margina padne na veoma primamljivih 7.5.

Igrač koji obiluje ogromnim iskustvom i izuzetno je staložen tako da danas može dosta da doprinese ekipi.

Protiv Fenera je napravio brza dva faula, a čim je ušao u drugom poluvremenu, napravio je i treći. Igrao je samo 14 minuta i nema sumnje da je najsvežiji u ekipi. Ima veoma bitnu ulogu ove sezone u Efesu i ako ne bude pravio faulove, igraće 25-30 minuta. Ataman ga s vremena na vreme stavlja i na beka šutera, međutim zbog odličnih igara Micića i Larkina, moguće je da samo ostane na poziciji krila danas. Micić nema toliko uspeha ove sezone sa CSKA, tako da u slučaju da ga ne bude išlo, Kruno bi mogao dobiti dodatne minute i na beku šuteru. CSKA će fokusirati pažnju najviše na splash brothersima tako da bi Simon mogao da ima neku rolu iz senke gde niko ne očekuje mnogo od njega.

Ove sezone sjajan protiv CSKA sa 11 i 12 poena, ali generalno tokom svoje karijere sasvim poenterski pristojno igra protiv Moskovljana.

Nezahvalno je prognozirati F4 jer smo svedoci da se po pravilu dogode nepredviđene stvari, ali s obzirom na nisku marginu i njegovu potencijalno veliku minutažu, ovaj tip je sasvim izgledan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.