Advertisement
MaxBet

Danas se od 18:00 u okviru polufinala BSL sastaju Anadolu Efes i Galatasaray.

Efes je relativno lako uspeo da savlada Banvit na dve utakmice, dok je Galata dobila Gaziantep 2-1 u seriji, a s obzirom da su to najizjednačenije dve ekipe u playoffu, čudno je zašto je Galata deklasirala Gaziantep kod kuće u oba navrata.

Stoga, očekujemo da će Galata odigrati nešto žilavije protiv Efesa. Obe ekipe se karakterišu velikom slobodom u igri i trebalo bi da ovo bude prijatan meč za gledanje, sa mnogo pokušaja za tri poena.

Naš predlog je Shane Larkin 14.5 +. Ponuda je iz Maxbeta. Shane nastavlja tamo gde je stao još od utakmice sa Barcelonom kada im je sasuo 37 poena. Na prste jedne ruke možemo izbrojati partije gde je išao ispod 10 poena i uglavnom održava taj dobar šut.

Danas će ići na Ty Webstera koji je dosta lagan igrač i nema ubrzanje poput Larkina, a dodatno ne važi nikako za dobrog defanzivca.

Shane je nakon finala protiv CSKA odigrao jednu utakmicu protiv Banvita kada je postigao 18 poena. Što se tiče njegovih duela protiv Galate, odigrao je samo jedan ove sezone i završio ga je sa 16 poena, a to je još bio period kada je bio totalno van forme.

Moguće je i da ga čuva Koksal, koji je zadužen za prljave poslove u Galati, međutim pitanje je koliko puta je Larkin brži od Koksala.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.