Advertisement
MaxBet

Danas se od 18:30 u okviru finala francuske lige sastaju Asvel i Monaco. Dve najdominantnije ekipe ove sezone u francuskoj ligi boriće se za trofej.

Asvel će ovde biti favorit, međutim Monaco nikako nije za potceniti. Umeju da odigraju veoma tvrdu odbranu, a dolaskom trenera Saše Obradovića podigli su nivo igre.

Naš predlog je Charles Kahudi 7.5 +. Iskusno krilo Asvela ove sezone je u Evrokupu bio na margini i od 12.5. Imao je tokom sezone nekoliko povreda koje su uticale da se margina spusti za čak 5 poena, a i mečeve koje je igrao Asvel u poslednje vreme završavali su se blowoutom.

Kahudi je na poslednjem meču protiv Nanterrea postigao 9 poena za 25 minuta, ali pre toga nije išao u over tri utakmice. Razlozi za to su pomenuti blowouti i samim tim njegova minutaža nije išla preko 20.

Zbog važnosti današnječ meča trebalo bi da dobije oko 25 minuta. Igrač koji je sposoban da podigne ekipu i koji može da napravi seriju poena što smo i viđali ove sezone u Evrokupu čak i protiv Partizana.

Razlog zbog koga ga najviše igramo je to da protiv Monaca nije išao u under čak od 2016. godine.

Ruku na srce, ovo je više statistički tip, međutim za igrača koji ima potencijal da se nađe na margini mnogo većoj od današnje, 7.5 granicu danas bi mogao lako da pređe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.