Tipujemo na igrača sa meča koji počinje danas u 21:00.

Naš predlog je Chris Singleton 7.5 +. Neverovatno je da je ovaj igrač bio prošle sezone na margini od 11.5, ali to opet svedoči kakav poseduje poenterski kapacitet.

Igrač koji može da pogodi sa svih pozicija, ali ove sezone se dešavalo da ne može da postigne poen, otuda njegova niska margina. U svakom slučaju u normalnim uslovima danas bi trebalo da dobije minimalno 25 minuta što je previše vremena za minimalnih 8 poena.

Ove sezone ima prolaze na 11/21 utakmicu, a danas ide na odbranu protiv koje je išao u over prošle sezone na obe utakmice i na jednoj ove sezone. Postigao je 8 poena, ruku na srce, igrali su se produžeci, a pre produžetaka imao je samo 5 poena. Danas će imati istog protivnika i trebalo bi da ispravi relativno lošu partiju.

Tada je White igrao 30 minuta i imao je sjajnu partiju, mada je on relativno slab defanzivac, a Singleton može da parira i Thompsonu i Jankunasu i Whiteu, samo je bitno da ga danas ide šut, jer ume da uđe u kontraritam.

Nakon 4 slabe partije, protiv Milana 3, Panate 3, Maccabija 0(za samo 15 minuta), CSKA 7, usledila je strašna utakmica gde je Olympiacosu postigao 18 kada je prešao marginu za samo nekoliko minuta, ali mu margina nije ipak skočila za danas u Maxbetu. Usput je za vikend igrao samo 10 minuta protiv Tenerifea, tako da ga očekujemo odmornog i spremnog za ovu utakmicu.

Vodimo se time da nikako na ovoj margini Singleton ne sme da se igra under, a usput smo pronašli i u jednoj stranoj kladionici marginu od čak 9.5.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here