Advertisement
MaxBet

Danas se od 20:30 sastaju Baskonia i CSKA. Detaljnu najavu možete pročitati u linku ispod.

Najava: Baskonia – CSKA (treći meč, 24. april)

Naš predlog za ovaj meč je Vincent Poirier 11.5 +. Očekivali smo barem marginu od 12.5 zbog odličnih utakmica koje je ove sezone pružio protiv CSKA.

Stoji činjenica da će CSKA odigrati veoma ozbiljnu partiju međutim jasno je da u playoffu svaka ekipa može da pobedi svaku, tako da nikako nećemo potceniti domaćine koji imaju svoje prednosti u odnosu na CSKA.

Upravo ta prednost je po našem mišljenju Vincent Poirier koji je enigma za CSKA bukvalno otkada igra za Baskoniju (2 sezone). Karakteristično za njega je da uvek odigrao odlično na bitnim mečevima i protiv jakih ekipa. Prošle sezone u playoffu je odlično odigrao protiv Fenera iako mu je to bila debitantska sezona u Evroligi.

Ove sezone ima 4/4 overa na ovoj margini protiv CSKA. U prvom meču u playoffu im je postigao 12 poena kada je sve poene dao preko Hinesa, a u drugom je dao 14 gde se poigravao i sa Othellom.

Nisu to neke izgrađene pozicije, ali on se sjajno postavlja u napadu, tako da je sve poene postigao u vidu zicera ili ofanzivnih skokova. Praktično to je njegov stil igre, ali takav stil nikako ne odgovara polu-centrima CSKA.

S obzirom da će se verovatno igrati egal meč, očekujemo od Baskijaca da igraju dosta na svog centra koji svakako može da donese sigurne poene.

Diop ne bi trebalo da igra u ovoj seriji pošto nije dorastao EL nivou, tako da je tu kao drugi centar Voigtmann kome to nije primarna pozicija, stoga očekujemo da u slučaju da Poirier ne pretera sa faulovima igra bar 25 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.