Danas se u okviru 11. kola BBL u 15h sastaju Bayern i Alba. Nema dileme da je domaćin favorit, što kladionice takođe potvrđuju sa kvotom oko 1.3. Alba je solidna ekipa i oni će definitivno biti potencijalni kontenderi za učešće u Evroligu sledeće sezone pošto je Bayern dobio licencu pa će još jedan klub iz Nemačke imati mesto u Evroligi. Oni su relativno mlada ekipa koja igra brzo i efikasno.

Naš predlog je Danilo Barthel 8.5 +. Ponuda na over u MaxBetu iznosi 1.70 i nama se čini da je ovo vrlo izgledna prilika i da je treba iskoristiti. Primetili smo da on mnogo drugačije igra u BBL u odnosu na Evroligu. Mnogo sigurniji šut ima u BBL i igra nešto više od 20 minuta. Interesantno je to da je njemu prosek u BBl čak 12.7 poena na 10 utakmica što je čak 4 više nego njegova današnja granica.

Na 10 utakmica ima 7/10 overa, a dva undera su mu tokom blowouta protiv slabijih ekipa. Danas ne bi trebalo da bude BO i trebali bi očekivati nešto izjednačeniji meč.

Barthel poslenjih 6 utakmica u BBL odlazi u over i to sa 21,20,14,13,10,13 poena.

Možda ga je Maxbet spustio zbog dobre forme Williamsa i zbog Albe koja je ozbiljniji rival, međutim, u tom slučaju zaslužuje bar 9.5 ili 10.5. Devin Booker sa druge strane neće igrati pa je moguće da Barthel pokupi koji minut od njega.

Na osam utakmica prošle sezone između Bayerna i Albe, Barthel je išao u over 5/8 puta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here