Advertisement 1XBet

Danas se od 20:00 sastaju Bayern i Barcelona. Bayern u poslednje vreme totalno van forme, primaju mnogo poena i ne mogu bukvalno nikoga da pobede. Šanse za plasman u playoff postoje, ali su one izuzuzetno male. Barcelona sa druge strane nastoji da dođe do 4. mesta ili da sa još jednom pobedom praktično osigura 5. mesto.

Naš predlog je Ante Tomić 10.5 +. Over je favorizovan od strane MaxBeta, a mi vam predlažemo iskusnog centra Barce koji je danas na solidnoj margini.

Tomić je nakon serije odličnih poenterskih partija u Evroligi postigao samo 2 poena protiv Gran Canarije za 15 minuta. Danas ćemo gledati verovatno nešto ozbiljniji meč gde ne bi trebalo da bude blowouta i gde bi Tomić bio veoma bitan šraf ekipe.

Danas Seraphin zbog povrede ne bi trebao da igra, ali i ako zaigra dobiće sigurno nisku minutažu, stoga bi Tomić praktično mogao da dobije i oko 25 minuta.

Bayern je užasno loš u branjenu centara tokom cele sezone i Booker je daleko od onog kvaliteta odbrane kakav je potreban u Evroligi, stoga skoro svi centri odlaze daleko preko margine.

Tomić im je na prvoj utakmici postigao 18.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.