Advertisement
MaxBet

Tipujemo još jednog igrača, ali sa poslednje utakmice u današnjem kolu. Večeras će se sastati Milano i Efes. Obe ekipe su neočekivano dobro startovale sezonu, a nema sumnje da meč neće biti interesantan i efikasan.

Naš izbor je Jeff Brooks 5.5 +. Ponudu smo pronašli samo u jednoj domaćoj kladionici (ista i gde smo pronašli Jordan Mickey 11.5). Ovaj momak otkada je došao u Milano igra na duplo manje poena nego što je postizao u Unicaji prošle sezone. Bilo je momenata da mu granica bude i 10.5, ali trenutno se tek uklapa u tim. Ova granica govori zapravo koliko se on zalaže u svemu u igri, ali ne poentira kao prošle sezone.

Do sada je postigao 7,6,2 i 4 poena. Danas će ga čuvati Moerman koji važi za dobrog defanzivca, ali kada pogledamo statistike četvorki protiv kojih Efes igra dolazimo do zaključka da na 4 utakmice u over idu Jankunas sa 11, Gill sa 15 i Melli sa 14. Dakle, nije sve sjajno u Efesu što se tiče branjenja krilnih centara. Jedino su uspeli da sačuvaju Barthela protiv Bayerna koji je postigao 6 poena, tačno koliko Brooks danas mora da bi prošao.

Ako pogledamo njegove statistike protiv Barselone prošle sezone kada je Moerman nastupao za njih, dolazimo do cifri 13 i 8, tako da možemo reći da mu Francuz možda i odgovara.

Brooks šutira sa svih pozicija, ali za sada u Milanu igra nešto obazrivije i ne preteruje. Danas neće nastupati Nedović koji troši mnogo lopti, tako da će ekipa verovatno morati da rastereti Jamesa i da disperguje poena, plus Jamesa će čuvati Balbay koji zna izuzetno dobro da odradi svoj defanzivni zadatak, pa očekujemo da će James biti u mnogo situacija kada bi trebalo da doda loptu umesto da šutira.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.