Advertisement

Danas se u 20.00 sastaju Zvezda i Limoges. Domaćini veliki favoriti, a razlozi su višestruki. Prvenstveno igraju u veoma dobroj formi i idu na protivnika koji je jedva uspeo da se plasira u sledeću rundu i nisu imali toliko tešku grupu u odnosu na Zvezdinu. Limoges igra dosta loše u gostima i postižu prosečno oko 78.5 poena dok Zvezda u Pioniru postiže čak 87.

Naš predlog je Michael Ojo 6.5 +. Granica se kreće do 7.5, ali ako ga nađete na 6.5 biće to savršeno. Trenutno je u Evrokupu na proseku poena od 7.3, a procenti za dva su mu na čak visokih 73.7%. Jedini problem je minutaža koja je prosečno na 14 min, ali zbog dobre forme u poslednje vreme, mogao bi da zaradi mnogo više.

Danas ide na odbranu koja je čak 8. od 24 ekipe koje dopuštaju ofanzivne skokove protivnicima, a znamo da je Ojo maher za ofanzivne skokove.

Limoges generalno igra slabu odbranu u gostima, dosta brz tempo forsiraju, jako malo prave faulova i generalno su dosta slabi kada brane centre.

Svi centri kada igraju u gostima su išli u over protiv njih. Withey, Stipanović, Upshaw, Fall, Sikma su bili dvocifreni.

Ojo na ovoj granici ima 6/10 overa, a kod kuće ide na 4/5 overa i ima nešto višu minutažu. Savršeno bi bilo kada bi mu Tomić dao bar 20 minuta što bi garantovalo over, ali i sa ovim minutima on prelazi marginu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here