AdvertisementDouble Bet

Danas se u 20.00 sastaju Zvezda i Limoges. Domaćini veliki favoriti, a razlozi su višestruki. Prvenstveno igraju u veoma dobroj formi i idu na protivnika koji je jedva uspeo da se plasira u sledeću rundu i nisu imali toliko tešku grupu u odnosu na Zvezdinu. Limoges igra dosta loše u gostima i postižu prosečno oko 78.5 poena dok Zvezda u Pioniru postiže čak 87.

Naš predlog je Michael Ojo 6.5 +. Granica se kreće do 7.5, ali ako ga nađete na 6.5 biće to savršeno. Trenutno je u Evrokupu na proseku poena od 7.3, a procenti za dva su mu na čak visokih 73.7%. Jedini problem je minutaža koja je prosečno na 14 min, ali zbog dobre forme u poslednje vreme, mogao bi da zaradi mnogo više.

Danas ide na odbranu koja je čak 8. od 24 ekipe koje dopuštaju ofanzivne skokove protivnicima, a znamo da je Ojo maher za ofanzivne skokove.

Limoges generalno igra slabu odbranu u gostima, dosta brz tempo forsiraju, jako malo prave faulova i generalno su dosta slabi kada brane centre.

Svi centri kada igraju u gostima su išli u over protiv njih. Withey, Stipanović, Upshaw, Fall, Sikma su bili dvocifreni.

Ojo na ovoj granici ima 6/10 overa, a kod kuće ide na 4/5 overa i ima nešto višu minutažu. Savršeno bi bilo kada bi mu Tomić dao bar 20 minuta što bi garantovalo over, ali i sa ovim minutima on prelazi marginu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.