Advertisement

U okviru poslednjeg kola TOP16 faze Evrokupa sastaju se Crvena Zvezda i Unicaja. Gosti su savladali Real nakon produžetaka pre samo dva dana tako da je vrlo moguće da glavni igrači koji su igrali mnogo odmore jer meč protiv Crvene Zvezde nema takmičarskog značaja, pošto Unicaja zna svog protivnika u TOP8 (ALBA).

Naš predlog je Matthias Lessort 9.5 +. Ponuđen u jednoj domaćoj kladionici na ovoj granici dok ga ima i na 10.5 u mnogo drugih kladionica. Lessort je jedan od igrača koji nije imao preteranu minutažu u pobedi njegove ekipe protiv Reala. Tada je uz veoma lošu i neubedljivu partiju postigao čak 7 poena(predložili ga na sajtu under).

Danas će igrati protiv svog bivšeg kluba, a već im je postigao 16 poena ove sezone.

Lessort u TOP8 fazi dobija više prilika, pa otuda ima učinke 12,16,10,14 i 6 protiv snažne Valecije, dok će danas ići na centre poput Oja i možda Zirbesa, ako zaigra, koji dopuštaju preko 50% uspešnosti za 2.

Na prošloj utakmici protiv Zvezde iznudio je čak 8 faulova i prosto nisu mogli da ga zaustave.

Danas smo u ovoj takmičarski nevažnoj utakmici pokušali da pronađemo igrača koji bi mogao da ima motiva, a najviše logike ima da biramo upravo Lessorta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here