Tipujemo na još jednog igrača sa meča koji počinje u 19:00.

Najava: CSKA – Baskonia (DRUGI MEČ)

Naš drugi predlog je Toko Shengelia 9.5 +. Stoji da je ovo malo rizičniji predlog i da se ne poklapa sa njegovom trenutnom formom.

Toko se vratio posle duge povrede i još uvek nije u svom top ritmu. Verovatno je i on svestan da je pružio slabije partije protiv Moskovljana i da verovatno to želi da ispravi.

Po dolasku Perasovića, Baskonia je imala jedan strašan niz od 6,7 pobeda zaredom gde kad god je Baskonia pobeđivala, Toko je išao preko svoje margine koja je tada bila 13.5, 14.5.

Sada ne dobija mnogo minuta pa ne može ni da pokaže svoj potencijal, ali ako Baskonia želi danas bilo šta da uradi, kapiten će morati da da svoj maksimum.

Voigtmann igra dosta bojažljivo u poslednje vreme, ali još uvek ima preko 20 minutažu zbog dosta dobrih partija dok je Shengelia bio odsutan. Sada bi trebalo da se promeni nešto u taktici Baskonije kako bi ovaj tim pokušao da iznudi brejk danas.

Nadamo se da će Shengelia igrati preko 20 minuta i to bi trebalo biti dovoljno za 10 poena.

Proteklih godina, on ima odlične poenterske partije protiv CSKA, a Bolomboy i Peters se ne snalaze baš u odbrani, tako da se nadamo da bi sjajni Gruzijac to mogao da iskoristi danas.

Shields je igrao 33 minuta prošli meč i nosio je Baskoniju, međutim verovatno će danas biti veći fokus na njemu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.