Advertisement
MaxBet

Danas se od 18:00 sastaju CSKA i Milano. Dve ekipe koje igraju zaista efikasno. Prošli meč završen je rezultatom 85-90 u korist CSKA. Očekujemo dosta efikasan meč danas.

Naš predlog je Kaleb Tarczewski 7.5 +. Centar Milana će konkurenciju imati u vidu Alena Omića danas, a pošto nema Gudaitisa on će dobiti preko 20 minuta sigurno.

Talentovani centar ima sjajne fizikalije, a jedini problem mu je odbrana i neretko pravi mnogo faulova. Možda je to jedina stvar koja bi mogla da ga baci u under.

8 minimalnih poena danas, zaista ne predstavlja mnogo, 4 zicera ili nešto manje u kombinaciji sa slobodnim bacanjima, mogu lako da ga odvedu u over.

Mike James odlično igra ove sezone i ima posebno sjajnu komunikaciju sa ovim centrom.

Tarczewski je na proseku poena od tačno 6 poena, međutim minuti su mu bili izuzetno niski, a na poslednje dve utakmice, otkad ne igra Gudaitis dobio je preko 23 minuta i postizao je 8 protiv Maccabija i 15 protiv Khimkija, a znamo da obe ekipe poseduju odlične odbrane.

On je već ove sezone protiv CSKA dao 8 poena, tako da u izostanku Gudaitisa on sada ima takođe ogromne šanse da to ponovi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.