Advertisement
MaxBet

UPDATE 17:50 – de Colo ne igra na ovom meču! 🙁

Danas se od 18:00 sastaju CSKA i PAO. Za CSKA bitna utakmica u smislu ako žele da održe drugo mesto ili da dostignu prvo eventualnim porazom Fenera, dok za PAO mnogo značajnija utakmica jer bi porazom imali problema u trci za playoff. Oni su već savladali CSKA ove sezone, a verovatno imaju nadu da mogu i opet.

Naš predlog je Sergio Rodriguez 11.5 –. Iskusni plejmejer ima daleko slabiju sezonu odnosu na prvu u CSKA. Moguće je da su u pitanju godine, pošto ih već ima 33, a moguće je i da slabije igra zbog konkurencije u vidu Hacketta koji mu je drastično smanjio minutažu.

Odličan je on šuter i zna da pogodi sa distance, ali sigurno je da će Calathes preventirati takve šuteve jer je specijalista za to.

Prosečno ove sezone postiže samo 10 poena i margina uopšte nije visoka za njega danas, ali takve okolnosti danas nas navode da probamo njega u under.

Ima samo 8/24 overa ove sezone na margini 11.5. Kod kuće je nešto bolji i ima 8/14 overa.

Prosečno igra samo 22 minuta.

Protiv Panate ove godine je postigao samo 2 poena i pitanje je može li sa svojom jako lošom odbranom da čuva Calathesa i Lekaviciusa.

PAO ove sezone dobro brani plejeve i u poslednjih nekoliko utakmica retko ko je išao preko svoje margine od plejeva, zapravo išao je jedino Dee Bost koji je sa tri trojke uspeo da ode preko svoje niske granice.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.