Tipujemo na još jednog igrača sa ovog meča.

Naš predlog je Johannes Voigtmann 8.5 +. Maxbet nudi nešto nižu marginu u odnosu na ostale kladionice i favorizuje over na ovog igrača.


Zapratite nas i na Instagramu:

https://www.instagram.com/p/Bq0S36bgI2v/


Krilni centar Baskonije dobio je ogroman prostor otkad se Shengelia povredio i jako dobro koristi njegov izostanak. Otkada nema Shengelije na 4 utakmice ide 3/4 u over, dok je protiv Fenera postigao 7 iz samo 4 pokušaja, dakle, jedan zicer mu je trebao da ide preko margine.

Danas ne bi trebalo da bude previše poena, međutim sa ovakvom granicom nikada ne treba igrati Voigtmanna manja u okolnostima kada ne igra Shengelia.

Danas će dobiti verovatno preko 30 minuta. Protiv Dačke u prvom delu sezone je postigao 6 p za samo 19 minuta i to u momentu kada niko nije bio povređen u taboru Baskonije.

Odličan krilni centar koji šutira sa svih pozicija i ima sjajan šut, jedina mana mu je što ne želi mnogo da šutira i više se odlučuje na asistiranje, mada je primetno da ga Perasović forsira da šutira.

Poirier će imati težak posao pod košem, pa vidimo više Voigtmanna u overu. Četiri pomenute utakmice zaredom pogađa minimalno po jednu trojku, a trojka na današnjem meču bi mogla biti ključna za njegov over.

Protiv Barce u nedelju u ACB je bio silan sa 16 poena (pogodio 5 trojki).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here