Advertisement
MaxBet

Danas se sastaju Darussafaka i Bayern. Utakmica bitna samo za goste, ali naravno nijedna ekipa neće odigrati bez otpora do kraja tako da ne očekujemo da se domaćini odmah predaju. Bayern sigurno motivisan zbog poraza Panate i Milana gde oni još uvek imaju šansu za playoff i moraju da pobede.

Naš predlog je Nihad Đedović 8.5 +. Margina sasvim pristojna za njega kada znamo potencijal ovog igrača i da je u jednom momentu bio i na 11.5 tokom sezone.

Kod njega su u drugom delu sezone primetne oscilacije u formi, a svakako da nešto manja minutaža utiče na njegove poene.

Uglavnom igra +20 min što je dovoljno da ode preko margine.

Sistemom eliminacije smo odabrali Đedovića jer npr. Booker je na visokoj margini, Barthelu je pala minutaža, Williams nije na svom nivou, Jović slabije igra u gostima, dok je Koponen na margini od 9.5, a za razliku od Đedovića Koponen je klasičan šuter i njegovi poeni zavise od šuteva za tri koji su relativna stvar od utakmice do utakmice. Đedović se više bazira na prodorima, tj nešto sigurnijim šutevima kao i slobodnim bacanjima. Daleko od toga da on ne šutra za 3 poena, ali se mnogo više bazira na šutevima bliže košu.

Dačka je možda i najslabija u branjenu njegove pozicije i neretko primaju mnogo poena od bekova šutera, a Nihad im je na prethodnoj utakmici postigao 18 poena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.