Advertisement
MaxBet

Meč u okviru BSL, danas počinje u 13:15.

Naš predlog je Joffrey Lauvergne 8.5 +. Ponudu smo našli u samo jednoj domaćoj kladionici. Lauvergne igra dosta dobro ove sezone, a pogotovo u BSL gde dobija odlične minute. U BSL postoji pravilo da mogu da igraju samo 5 stranaca zato izabrani uglavnom imaju više prostora u igri.

On deli minutažu sa Mellijem i pretpostavljamo da će jedan od njih igrati danas, ne obojica.

Fener bi trebalo da ide na pobedu ovde kao i uvek, a Dačka koja je pobedila Oly u Evroligi, sigurno im je poraslo samopouzdanje. Definitivno da je Obradović svestan te činjenice i da ne bi trebalo da dozvoli dva uzastopna poraza njegove ekipe u BSL.

Ako pretpostavimo da Vesely sigurno nastupa, za njim i Gudurić koji je u odličnoj formi, plus nema Sloukasa. Sledi Kalinić ili Datome gde će jedan od njih sigurno igrati, a najverovatnije da će obojica igrati. Ostaje mesto za samo još jednog igrača.

U suštini Obradović je jako nepredvidiv po tom pitanju, ali jedno je sigurno, Vesely, Lauvergne i Melli su se samo jednom našli u postavi zajedno i to protiv Istanbul BB kada je Lauvergne išao u over. Ne verujemo da će pored Duverioglua Obradović stavljati još tri visoka igrača u sastav.

Lauvergne igra sjajno u BSL, na 8 utakmica išao je u over 6/8, a underi su mu bili na 7 poena oba tako da je uvek pretendent za over.

Igrao je jednom protiv Dačke ove sezone gde je postigao 13 poena u Evroligi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.