Advertisement

Danas nas očekuje derbi meč ovog kola kao prvi meč petka koji počinje u 18:30.

Naš prvi predlog je Jan Vesely 13.5 –. Bez potcenjivanja ovog igrača, zaista veliko poštovanje koliko napreduje iz sezone u sezonu, ali mi se ipak odlučujemo da probamo nešto rizičniju opciju i igramo ga u under. Naime, Real demonstrira sjajnu odbranu na centrima i tu svaki centar ima podršku od još jednog igrača. Tavares se istakao kao strašan defanzivac i iz utakmice u utakmicu je primetan strah kod protivničkih igrača kada idi u na njega. Tu je i Ayon koji sigurno neće dozvoliti lake poene Janu.

Jan prošle sezone na tri utakmice nije bio ni blizu overa protiv Reala, a verujemo da ćemo tako nešto i danas videti. On ima 6/14 undera na ovoj granici.

Smatramo da je Realova odbrana spolja manje kvalitetna u odnosu na unutrašnju i da najviše može odbrambeno da poklekne na pozicijama 1 i 2, pa čak i 4 gde Randolph ume jako nonšalantno da odigra.

Naš drugi predlog je Gustavo Ayon 7.5 +. Ponudu smo pronašli u jednoj domaćoj kladionici i predlažemo vam ako ćete ga igrati da ga samo igrate na ovoj granici, objasnićemo vam i zašto.

Ayon ima 7/10 overa ove sezone, a od tih 7 overa čak 4 utakmice gde je postizao 8 poena, iz tog razloga bismo ga preskočili na granici od 8.5.

Još jedan razlog zbog koga ga igramo je dosta slaba napadačka forma Tavaresa. Tavares će sigurno imati problema protiv Fenera koji igra agresivnu odbranu, a znamo da on nije spektakularno napadački orijentisan, stoga vidimo Ayona koji bi mogao sa 4 zicera ili u kombinaciji sa slobodnim bacanjima da pređe marginu od 7.5.

Fener ove sezone ima problema sa centrima gde su mnogi prelazili svoju marginu, pa čak i Omić na 7.5 koga smo tipovali pre nedelju dana, a nije u toliko dobroj formi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here