Danas se u 18:15 sastaju Darussfaka i Real Madrid. U najavi Evrolige napisali smo naše mišljenje u vezi sa tom utakmicom, iz tog razloga odlučili smo se da predložimo jednog igrača.

Naš predlog je Trey Thompkins 7.5 +. Jedna domaća kladionica nudi Treya dok u drugima uopšte i ne postoji. Krilni centar Reala je zapravo sjajan igrač koji ne dobija toliko mnogo prostora kao što bi dobijao u nekom osrednjem klubu u Evropi i smatramo da bi negde drugde pokazao pun potencijal. Rotacija u Realu je velika, a danas neće igrati njegov konkurent Felipe Reyes.

Utakmicu na krilnom centru započinje Randolph koji igra prvu četvrtinu, zatim celu drugu igra Trey ili Felipe, a kasnija rotacija zavisi od toka utakmica pa nekad Randolph dobije oko 15 minuta, a nekad preko 25.

Trebalo bi Laso da ga odmori i da ne forsira sa svojim prvim krilnim centrom jer im predstoji nekoliko bitnih utakmica, a smatramo da na ovoj utakmici neće imati toliko problema i da će rezervisti moći da vode utakmicu.

Verujemo da bi Trey mogao da dobije minimalno 20 minuta. On je na proseku poena od 7.1, a prosek kvare utakmice gde je igrao po samo nekoliko minuta na primer protiv Olympiacosa i Efesa.

Ako hipotetički uračunamo samo utakmice gde je igrao minimalno 15 minuta dolazi do prosečne brojke poena od tačno 9 p gde je odlazio u over 7/9 puta. U gostima je na tih 9 utakmica odigrao 5 puta gde je 4/5 išao u over.

Ovo je pretpostavka da će imati veliku minutažu jer to je svakako ključno za njega danas.

Bez obzira na to on uzima dosta šuteva pogotovo za tri, a dodatno je odličan šuter sa distance tako da možemo danas očekivati over ako se sve okolnosti kakve smo pretpostavili poklope.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here