Advertisement

U okviru VTB lige sastaju se Khimki i Lokomotiv u 18:00. Ekipama sledi kratka pauza nakon ovih utakmica, tako da bismo trebali da gledamo partiju gde obe ekipe idu na pobedu. Nakon ovog sledi VTB All Star. Khimki će biti favorit jer je takmičarski na višoj lestvici tj. učestvuju u Evroligi i bolji su od svake ekipe u VTB osim CSKA.

Naš predlog je Malcolm Thomas 10.5 +. U više navrata, Lokomotiv je ove sezone imao problema sa čuvanjem visokih igrača, mislimo na pozicije 4 i 5 koje upravo Thomas podržava.

On se preporodio otkada je novi trener došao tako da smo za kratko vreme mogli da vidimo skok njegove margine sa 7.5 na 10.5 i otkada je u Evropi, nikada ranije nije imao ovu marginu.

Šutira češće za 3p, dobija veliku minutažu, a danas bi uz Mickeya mogao da ima veoma važnu ulogu u timu.

Od dolaska novog trenera on postiže 13,14,16,15 i 13 poena što je prosečno 14.2 poena i na osnovu forme, margina bi trebala da mu bude bar 13.5.

Khimki će na ovoj utakmici ići na pobedu, trener nema potrebe da štedi Thomasa, a ako ne dobije rane faulove, on može lagano preko ove margine.

U poslednje vreme igra u istom sastavu zajedno sa Mickeyem što nije bio slučaj kada je Bartzokas bio trener, a ova novina mu definitivno izuzetno prija da se rastereti i odigra odlično iz poenterskog aspekta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.